Anxova costanera, crema de tòfona i pa cruixent 1, 3, 4, (7)
4.00 / ud
Bunyol cremós i cruixent d’abadejo amb emulsió de miso 1, (3), 4, (6), (12)
Ensaladilla russa “Ricard Camarena” amb escuma d’olives farcides (1), 3, 4, 12
10.80 /
Media 6.60
Albergina rostida, salsa holandesa, formatge fetta i pinyons 4, 6, (7), (8), 9, (10), 12
12.50 /
7.20 Media
Amanida de pimentó torrat, olives ,parmesano, portobello i menta (1),(7), 12
Carxofes fregides amb straciatella de burrata, harissa, zaatar i tòfona 1, 7, 11
Tartar de tonyina i vinagreta de llentilla “caviar” (1), (3), 4, 6, (12)
Steak tartar de vaca gallega, emulsió de rovell i confitats 1, 3, 4, 9, 10, 12
Fabetes estofades amb veluté de pernil ibèric i cocotxes fregides (1), 4, (7), 12
Porros rostits amb escuma de Quiche Lorraine, massa brisa cruixent, salmó marinat a casa i vinagreta de les seues freses (1), 3, 4, 7, 12
Carlotes rostides amb salsa strogonoff, avellanes, nata amostassada i anisats 4, 6, (7), (8), 9, (10), 12
16.50
Rape de platja amb patata panadera y “veloute” d ́all i julivert 4, 12
Llenguado meunier (per a 2 persones) 4, 12
Llobarro amb caldo de clotxines i caviar d’areng 4, 12, 14
26
Lluç rostit, caponata siciliana i suc de tomaca torrada i havanero 4, 12
24
Suquet de peix de roca i gamba rotja amb verdures de temporada 2, 4, (8), (11), 12, 14
24
Entrecotte de tonyina a la brasa amb vinagreta de piparres i amanida fresca (3), 4, (11), (12)
27
Peça de porc ibèric a la brasa, remolatxa rostida i vinagreta de encurtits 7, 9, 12
21
Costella d’Angus asada i fumada al pebre i amanida de rucula 1, 3, 7, 10, 12
21
Costilla de Angus asada y ahumada a la pimienta negra con ensalada de rúcula (7), 9, 10, 12
28.50
Rellom a la brasa amb creilles a la manteca negra. (9), (10), (12)
27
Paletilla de corder, parmentier i cebes rostides (7), 9, 12
25
Ous fregits amb llamàntol, creïlles, sobrasada picant menorquina 2, 3, 12
31
Caneló de pollastre a l’ast amb bechamel de vi ranci i ragout de bolets 1, 7, (8), 9 ,12
Arròs de Gamba rotja al all, espàrregs, brocoli i bajoqueta 2, 4
Arròs sec de mandonguilles de sepia, blanquet, coliflor i alls tendres 1, 14
17.50 PAX / (Mín 2 PAX)
Pastís cremós de formatge amb poma caramelitzada 1, 3, 7, 8
Llesca d’ou caramelitzada amb gelat de mantecat 1, 3, 7, (8), 12
Café amb llet cremada, mantega i macadamies 1, 3, 7, 8
Maduixetes de Canals, cremòs de formatge i sorbet de cítrics (1), (7)
Pastís cremós de xocolata amb gelat de mantecat 1, 3, 7, 8
Pastís de carabassa dins d´una carabassa 1, 3, 7, 8, 12
Servei de pa per persona 1.50 PAX
1. Cereals amb gluten | 2. Crustacis | 3. Ou | 4. Peix | 5. Cacauets | 6. Soja | 7. Llet 8. Fruits de closca| 9. Apio | 10. Mostassa | 11. Sèsam | 12. Sulfits | 13. Tramussos | 14. Moluscos
Els ingredientes entre parentesi es poden llevar.